Despre

Acest blog a luat naștere din dorința de scădere a lipsei de aderență la tratament a pacienților, ce derivă de-o potrivă din lipsa de cunoaștere a patologiei personale, cât și a riscurilor și beneficiilor medicației ambulatorii. Prin aceste informații pacientul va putea discerne și lua decizii asumate, va schimba modul de viață, dieta, va sesiza mai precoce agravarea simptomelor caracteristice afectiunilor sale și, în final, va scădea numărul internărilor de urgență în spital, printr-o manageriere ambulatorie eficientă a factorilor de risc și a patologiei personale.

Această pagină are caracter strict informativ și nu tine locul consultului medical, de aceea nu pot fi luate decizii pe baza materialelor publicate! Deciziile terapeutice trebuiesc luate de către un medic specialist care v-a examinat fizic în prealabil și este familiarizat cu patologia dumneavoastră.

În cazul agravării stării de sănătate sunați la serviciul de urgență – 112 în vederea primirii unui tratament de specialitate.

Protecția datelor personale este de o mare importanță, de aceea, pentru a proteja identitatea pacienților implicați în unele cazuri clinice prezentate pe acest site, s-au luat un număr de măsuri. Aceste măsuri includ, printre altele, ascunderea numelui pacientului, locației și a altor caracteristici particulare.